Intézményi referenciák

Csiki-Bege Autoplaza

Csiki-Bege Autoplaza, Budapest - Békásmegyer

A tervezett napkollektoros rendszer 50%-a épült meg. A gazdasági válság egyik első áldozata volt a korszerű hőszivattyús épület, jelenleg zárva van.
Galyatető, Grandhotel

Galyatető, Grandhotel

30 db 20 csöves napkollektor.
Gárdony, Sport Beach

Gárdony, Sport Beach

Magyarország legökologikusabb strandja. A napkollektoros rendszer mérete ugyan szolíd, de nem volt drága. Cégünk ajándéka a környezettudatos gondolkodásmód támogatásaként.
Nagykanizsai társasház

Nagykanizsai társasház "projekt" kollektoros rendszere

Európában unicumnak számító technológia, nem zárt és nem drain-back kiépítés, fagyálló folyadékot nem tartalmaz. A fagyvédelem a vákuumcsövek termosz-hatásából következik, a csőrendszer fagyvédelmét cirkuláltatással biztosítjuk.
Orosházi Diákélelmezési Intézet

Orosházi Diákélelmezési Intézet (konyha)

Magyarország legelső ipari méretű Drain-back napkollektoros rendszere. A Kazép Lángtechnika Kft. és a Kardos Labor közös kivitelezése. 2005-ben épült, néhány kezdeti nehézség leküzdése után a lassan 10 éves rendszer rendben működik. Drain-back szkeptikusok számára javasolt egy helyszíni látogatás.
Siemens Transzformátorgyár

Siemens Transzformátorgyár, Budapest - XXI. kerület

21 db projektkollektor, napi 10 000 liter meleg víz előállítására alkalmas rendszer. Európában unicumnak számító technológia, nem zárt és nem drain-back kiépítés, fagyálló folyadékot nem tartalmaz. A fagyvédelem a vákuumcsövek termosz-hatásából következik, a csőrendszer fagyvédelmét cirkuláltatással biztosítjuk.
Hotel Szinbád, Balatonszemes

Hotel Szinbád, Balatonszemes

Egy életveszélyes telepítés 2005-ben, Hotel Szinbád, Balatonszemes. Az 50°-os Gerard tetőfelületen valóságos akrobata teljesítmény volt a kollektorok felszerelése. A tetőfedő cég mesterei és a Solo-Plan Bt. gépészei mesteri együttműködéssel egyetlen nap alatt felszerelték a kollektorok tartókereteit. 10 db 30 csöves napkollektor került az energiatudatosan tervezett, rendkívül jól hőszigetelt szállodára.

Hotel Club Tihany

Hotel Club Tihany

Jól megférnek a Daikin klímagépek és projektkollektorok egymással.
Hotel Club Tihany

Hotel Club Tihany

Az egyik első nagy rendszerünk a Hotel Club Tihany tetőfelületén napozik 2008 óta. A térségbeli partnereink kivitelezték, a NapHáz és a Krupla Bt. A 192 m2-es beltéri medencét fűtjük, mellékállásban a kollektormező még melegvizet is termel. 35 db projektkollektor, két tetősíkon, de egy rendszerben. Fagyálló nincs, napi 17 000 liter meleg víz előállítására képes a törökbálinti Tüdőgondozó napkollektoros rendszere.
Törökbálint, tüdőgondozó

Törökbálinti Tüdőgondozó

Egy másik monstre napkollektoros rendszer a törökbálinti Tüdőgondozóban épült 2007-ben.

« Vissza