Ön kinek épít házat, az ellenségének vagy saját magának?

Bizonyára sokan ismerik a mondást, miszerint az első házat, amit építesz, add el az ellenségednek, a másodikat a barátodnak, a harmadikban lakj te magad.

Energiatudatos Családi Otthon II. Szeminárium!


Te kinek építesz házat, az ellenségednek vagy magadnak?

A népi bölcsesség mindig érdemes arra, hogy megfogadjuk, de kinek van erre manapság ideje és energiája, a pénzről nem szólva?

Nincsen egy rövidebb út? Hogyne volna, kifaggathatja ismerőseit, akik a közelmúltban építettek családi házat. Ismerve a magánépítkezések megfogyatkozását, sokaknak egyetlen ismerőse sem lesz, aki az elmúlt öt évben építkezett.

Ezen a helyzeten próbál segíteni az Energiatudatos Családi Otthon című rendezvény, ahol bárkinek több új ismerőse lesz, aki éppen beköltözött az energiatakarékos új családi házába.

Lesz több új ismerőse, aki tapasztalt építész, gépész, megújuló energiás szakember, tucatnyi referenciával. Olyan új ismerőse is lesz ezután, aki épületgépészeti terveket készít vagy passzívház specialista.

A rendezvény keretén belül beszélgethet és kikérheti bármelyik szakember véleményét. Ez a szeminárium a személyes találkozások lehetősége.


Érdeklik a részletek? >>

www.energiatudatosotthon.hu


A költséghatékony építkezés napja

Az Energiatudatos Családi Otthon szeminárium sorozatot azzal a céllal szervezzük, hogy az építtetőknek, a leendő lakóknak a kezdetektől fogva segítséget tudjunk nyújtani a házépítésben.

  • Hogyan válassza ki a lehető legalkalmasabb helyet a háza felépítésére?
  • Mi a leendő háza számára a legmegbízhatóbb építőanyag?
  • Milyen az igényeihez leginkább megfelelő és a pénztárcához illeszkedő gépészeti rendszer?
  • Napjaink egyik kiemelten fontos kérdése – nem csak a trendek és a szabályozások miatt – az energiatudatosság, az energiahatékonyság! Mit jelent a “takarékos üzemeltetés” vagy “alacsony üzemeltetési költség” egy családi ház esetében?
  • Hogyan használhatja a természet erőforrásait a családi ház energiaszükségletének megtermelésére?
  • Mik a leggyakoribb tervezési és kivitelezési hibák és hogyan előzhetők meg azok?

Találja meg Ön is a személyes tanácsadóját!

Te kinek építesz házat, az ellenségednek vagy magadnak?A fentiekhez hasonló kérdéseket válaszolják meg szakértő kollégáink, partnereink. Kedves ügyfeleink saját tapasztalataikat is megosztják a szemináriumon.

Időpontok:

I. szeminárium: 2013. április 20., Helyszín: FUGA Budapesti Építészeti Központ.

II. szeminárium: 2013. november 16
., Helszín: AquaMART Bemutatóterem


Regiszráljon MOST!  >>A rendezvény kiemelt szakmai támogatói

  • Zehnder - always around you
  • Energiakulcs®
  • Internorm®
  • MART Építőipari Kereskedelmi Kft.« Vissza